top of page

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden gelden op elk gebruik van de website www.beautypalace.be door de consument, en op cadeaubons aangekocht door de consument. Door de website te gebruiken of een bestelling te plaatsen ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden.

Verzending

De bestelde producten worden met de post verzonden.

Het is mogelijk om je verzending te laten inpakken als cadeau'tje, gelieve dit in de kolom 'opmerkingen' te schrijven. Juweeltjes worden altijd extra verpakt in een zakje.

Indien je voor afhaling kiest, gelieve dan even te verwittigen op 0476/854226 of via info@thebeautypalace.be

Door een product te bestellen hebt u een betalingsverplichting van uw product. Dit kan u op de website doen, of bij afhaling van het product.

Retour

Retour van uw bestelde product is mogelijk indien ze aan alle voorwaarden voldoen;

- ongeopend en ongebruikt,    wees dus zorgvuldig dat je de juiste producten bestelt.

- verpakking onbeschadigd

- in originele staat en verpakking

let op! - nagellak kan niet geretourd worden, vermits wij er niet zeker van kunnen zijn dat deze opgeopend zijn.

- juwelen kunnen niet geretourd worden om hygiënische redenen.

 

Voor retours moet er binnen de 24u na ontvangst van de goederen melding van retour worden gedaan op info@thebeautypalace.be , en de goederen moeten bij ons geretourneerd zijn binnen de 14 dagen na ontvangst door de klant. De retour gebeurt op eigen kosten van de klant. Enkel indien aan alle voorwaarden voldaan is komen goederen in aanmerking om omgewisseld of terugbetaald te worden.

 

Vermeld volgende gegevens bij je retour;

- persoonlijke gegevens; naam, adres, telefoonnummer, email-adres

- gegevens bestelling; bestelnummer, rekeningnummer voor terugstorting, reden van retour

 

De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendingskosten en verpakkingskosten voor producten die teruggestuurd worden, en Beauty Palace is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Beauty Palace verloren raken.

Terugstorting

Wanneer Beauty Palace de goederen terugkrijgt die aan de voorwaarden voldoen, wordt het aankoopbedrag van de goederen, minus de verzendkosten teruggestort. Deze terugstorting zal plaatsvinden binnen de 14 dagen na onze ontvangst van de goederen. Behoud je retourbewijs totdat de storting voldaan is. 

Algemeen

Door de website www.thebeautypalace.be te gebruiken of een bestelling te plaatsen, ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden en ons privacybeleid

Beauty Palace behoudt steeds het recht om een bestelling of aankoop te ontbinden. Dit bv. bij een foutieve prijsaanduiding.

Overige

Aangekochte cadeaubons kunnen niet omgeruild worden voor een geldbedrag.

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje op info@thebeautypalace.be

 

Deze algemene voorwaarden kunnen op elk moment worden gewijzigd en worden dan hier geupdate. Deze voorwaarden zijn het laatst gewijzigd op 01/02/2020.

bottom of page