top of page

Verzenden en retour

Verzending

De bestelde producten worden met de post verzonden.

Het is mogelijk om je verzending te laten inpakken als cadeau'tje, gelieve dit in de kolom 'opmerkingen' te schrijven. Juweeltjes worden altijd extra verpakt in een zakje.

Indien je voor afhaling kiest, gelieve dan even te verwittigen op 0476/854226 of via info@thebeautypalace.be

Door een product te bestellen hebt u een betalingsverplichting van uw product. Dit kan u op de website doen, of bij afhaling van het product.

 

Retour

Retour van uw bestelde product is mogelijk indien ze aan alle voorwaarden voldoen;

- ongeopend en ongebruikt, wees dus zorgvuldig dat je de juiste producten bestelt.

- in originele en onbeschadigde staat en verpakking

let op! - nagellak kan niet geretourd worden, vermits wij er niet zeker van kunnen zijn dat deze opgeopend zijn.

- juwelen kunnen niet geretourd worden om hygiënische redenen.

 

Voor retours moet er binnen de 24u na ontvangst van de goederen melding van retour worden gedaan op info@thebeautypalace.be , en de goederen moeten bij ons geretourneerd zijn binnen de 14 dagen na ontvangst door de klant. De retour gebeurt op eigen kosten van de klant. Enkel indien aan alle voorwaarden voldaan is komen goederen in aanmerking om omgewisseld of terugbetaald te worden.

 

Vermeld volgende gegevens bij je retour;

- persoonlijke gegevens; naam, adres, telefoonnummer, email-adres

- gegevens bestelling; bestelnummer, rekeningnummer voor terugstorting, reden van retour

De klant is zelf verantwoordelijk voor de verzendingskosten en verpakkingskosten voor producten die teruggestuurd worden, en Beauty Palace is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar Beauty Palace verloren raken.

Terugstorting

Wanneer Beauty Palace de goederen terugkrijgt die aan de voorwaarden voldoen, wordt het aankoopbedrag van de goederen, minus de verzendkosten teruggestort. Deze terugstorting zal plaatsvinden binnen de 14 dagen na onze ontvangst van de goederen. Behoud je retourbewijs totdat de storting voldaan is.

 

Heb je nog vragen? Stuur ons een mailtje op info@thebeautypalace.be

 

Alle geplaatste bestellingen op www.beautypalace.be vallen onder onze Algemene voorwaarden. Door een bestelling te plaatsen of de website te gebruiken gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

bottom of page