Manicure & Pedicure


Manicure              (handverzorging)

Bij de manicure krijgt u eerst een handbadje, vervolgens worden de nagelriemen achteruitgeduwd en overtollige nagelhuid wordt verwijderd. De nagels worden in de gewenste vorm gevijld, en de velletjes worden weggeknipt. De nagels worden gepolierd zodat ze weer mooi glanzen. Er wordt nagelolie aangebracht op de nagels en ten slotte wordt er handcreme op de volledige handen ingemasseerd. Hierna kunnen de nagels eventueel gelakt worden in een mooi kleurtje naar keuze.

Spa manicure

Eerst krijg je een manicure en daarna worden je handen gepeeled met een scrub. Vervolgens wordt er een masker op je handen gedaan wat even mag inwerken. Tenslotte wordt er een handcreme ingemasseerd. Hierna kunnen de nagels ook gelakt worden in een kleurtje naar keuze.

Parrafinebadje handen (perzik)

Een badje met warme parrafine waar de handen een aantal keer ingestoken worden. (met een heerlijke perzikgeur) Zo onstaat er een laagje parrafine op de handen, die deze warm houden. Dit is heel hydraterend voor de handen, heel goed voor bv kloven en droogte,.. Na de inwerking wordt de parrafine afgenomen, waarna de handen zijdezacht aanvoelen.

Pedicure             (voetverzorging)

De voeten worden ontsmet, de teennagels worden geknipd en gevijld. Daarna worden de voetjes geweekt en de nagelriemen worden verwijderd. De nagelwallen worden propergemaakt, en velletjes worden weggeknipt. Daarna wordt eventuele eelt weggesneden en de voet wordt gefreesd. Ten slotte wordt er een voetcreme ingemasseerd. Hierna kan je je nagels ook laten lakken in een mooi kleurtje naar keuze.

Spa pedicure 

Eerst krijg je een pedicure, daarna worden je voeten gepeeled met een scrub. Vervolgens wordt er een masker op je voeten gedaan wat even mag inwerken. Tenslotte wordt er een voetcreme ingemasseerd. Hierna kunnen de nagels ook gelakt worden in een kleurtje naar keuze.